Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge Pracuje Nad Metin3 !

-Ch3st3r-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;] Juz niedługo powstanie metin3 ;) GameForge kupiło strone ''metin3.us'' Jesli znacie jakies info prosze o podawanie go poniżej .

Jeśli było to sory .

77169193832044603396.png

Opublikowano

Skąd o tym wiesz?

Wpisałem w internecie:

http://metin3.us/

I? Nic.. Przekierowało na stronę:

http://en.mmogame.com/home/index

@Edit:

Ehh.. Można usunąć mój post, kolega wyżej napisał szybciej :P

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Ja jak wchodze na metin3.us to mi jakies mmogame wyskakuje. :angry:

A co ma wyskakiwać? Google?

Ja pierdole, to jest oczywiste, że będzie, ta strona jest tego dowodem.

RAsfepN.png
Opublikowano

Haha... Myślałem, że ta bajeczka nigdy nie powróci, lecz się myliłem i myślę, że słuchając się kolegów którzy mają wybujałą wyobraźnię daleko nie zajdziecie.

Zapewne zaraz zaczną się teorie snute przez dzieci przytłoczone trudem gry w Metin2. Rozpocznie się marzenie jak będzie ta gra wyglądać itp.

Reasumując - Autor tematu to osoba która dała się nabić w balona przez kolegę "znawcę".

Apropo - To nie jest strona tylko domena która przekierwouje nas na MMOgames

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Ale moze teraz podjedli tylko nikt z nas o tym nie wie ;d albo wie ale nie moze mowc czy cos ... nie zostałem przez nikogo wkręcony weszłem na metin3.us i mnie przekierowało wiec postanowiłem wam o tym napisać .

77169193832044603396.png

Opublikowano

nie bedzie metina 3 i koniec :D moze w przyszlosci

Nie pozwolę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wyobrażam sobie reklamy metina 3 -"Dzieci neo powracają z potrójną siłą! Wstąp w nasze szeregi!"

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Czerew rox ;D

A co do tematu to uważam, że metin 3 powstanie miejmy nadzieje, bo gra stała się już nudna, większość graczy to wojownicy a przydałaby się choćby jedna nowa postać, grałem sporo w metina i teraz wiem ile czasu zmarnowałem, chcecie to grajcie w to ale jest więcej mmo które są o niebo lepsze ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Uczeń
Opublikowano

ale ty kurwa szybki jestes ;O metin3.de juz z pół roku jest zarezerwowane przez GF bo przenosi na MMOgame

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

Jak w Metin 3 nie dadzą przy rejestracji testu na inteligencje to mam to w dupie i nie gram :]

nie dadzą, bo dla nich liczą się tylko zyski.

mają w dupi, czy pustak, czy normalny człek.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Gdyby miał powstać Metin 3 w sieci huczało by od tego.

cisza przed burzą :P

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Czerew rox ;D

A co do tematu to uważam, że metin 3 powstanie miejmy nadzieje, bo gra stała się już nudna, większość graczy to wojownicy a przydałaby się choćby jedna nowa postać, grałem sporo w metina i teraz wiem ile czasu zmarnowałem, chcecie to grajcie w to ale jest więcej mmo które są o niebo lepsze ;)

metin2 byl robiony przez 3 lata i zostal wydany w 2003 przez Ymir Korea wiec nie dziw sie ze ze taka nudna ta gra

Opublikowano

No ja pierdole to mamy przejebane 1 dzień gry tyle dzieci neo że laagi będa wieksze niż eventy na wszystkich metinach i tibiach jakie są grafika będzie lepsza w Metin2 o nie wiele bronie te same tylko inne questy bo im sie znudziło i wybulic wiecej kasy chcą od dzieci a ich matki ciężko charuje na te SM

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...